Fizioterapija Maribor vas obišče kar na domu

Ste tudi vi že kdaj od zdravnice/zdravnika dobili napotnico za fizioterapijo, pa niste vedeli, kam bi šli, saj se vam ne da vsakodnevno voziti od doma, poleg tega pa so še čakalne vrste naravnost obupne in nikakor ne pridete na vrsto tam, kjer bi bilo za vas najbolj optimalno? Fizioterapija Maribor nudi učinkovite storitve na področju fizioterapije, prednost pa je tudi ta, da jo izvajajo kar na vašem domu, torej se vam ni potrebno nikamor voziti – obiščite njihovo spletno stran https://therapia-dom.si/fizioterapija/fizioterapija-na-domu-maribor/ in se čim prej naročite na želeni termin obravnave.

Fizioterapija Maribor ima že kar nekaj let izkušenj s fizioterapijami in rehabilitacijami na domu. Pomoč vam nudijo pri različnih težavah, obolenjih in stanjih – kontaktirate jih lahko, če imate težave z ravnotežjem, z vrtoglavicami, z oslabelimi mišicami in slabšo gibljivostjo, s sklepi, če ste utrpeli razne poškodbe ali zlome. Pomagajo tudi ljudem s Huntingtonovo ali Parkinsonovo boleznijo, z mišično distrofijo in multiplo sklerozo, pri težavah s revmatičnimi, srčno-žilnimi in metabolnimi obolenji, učinkoviti pa so tudi pri onkoloških stanjih ljudi in še mnogo več. Fizioterapija Maribor kljub svojemu zgovornemu imenu ne deluje zgolj v Mariboru, saj ima zaposlenih več diplomiranih fizioterapevtov, kar pomeni, da lahko delujejo po več mestih, vse od Maribora, Ptuja, Ljubljane, Škofje Loke, Kranja, Kopra, Celja, Velenja, Laškega in še in še.

fizioterapija Maribor
Fizioterapija Maribor večinoma nima čakalnih vrst – vas zanima, kako jim to uspe? Običajne fizioterapevtske obravnave potekajo v ambulantah, kjer je lahko zaposlenih le omejeno število fizioterapevtov, kar pomeni, da lahko obravnavajo le omejeno število klientov. Število fizioterapevtov pri fizioterapiji Maribor pa zaradi terenskega dela in velikega števila zaposlenih ni omejeno, kar pomeni, da lahko sprejmejo neomejeno število klientov. V primeru da povpraševanje naraste, enostavno zaposlijo nove fizioterapevte, ki se zelo hitro vključijo v obstoječi sistem dela in čakalnih dob ni.

Kontaktirajte jih še danes in se izognite dolgim čakalnim vrstam, ki lahko vaše stanje le še poslabšajo.