Na dlani: brezplačni časopis in portal za Dolenjsko

Če živite na Dolenjskem in želite vse novice na enem mestu, obiščite www.nadlani.si. Na dlani je odličen brezplačni tiskani in spletni časopis za Dolenjsko, Posavje in Belo krajino. Tiskani časopis izide vsak tretji petek v mesecu in je lokalni časopis, v katerem boste izvedeli o vseh pomembnih dogajanjih in zanimivostih na Dolenjskem. Časopis Na dlani izide v 11 dolenjskih občinah in pokriva vse njihove kraje, tudi najbolj odročne. Najdete ga lahko v restavracijah, hotelih, gostilnah in drugih gostinskih lokalih ter v javnih ustanovah. Trudijo se v sooblikovanje časopisa vključiti čim več dejavnih ustanov in društev in jih vabijo k sodelovanju, da lahko skupaj ustvarijo kar se da zanimiv časopis, s čim več uporabnimi informacijami. Za tiskani časopis Na dlani prodajajo prodajni prostor za oglase, ki ga lahko vsakdo kupi. S tem lahko pomagate, da časopis še naprej ostane brezplačen, saj imajo zaposlenih veliko ljudi, ki se zelo trudijo za ustvarjanje kakovostne vsebine in na neki način morajo zaslužiti denar. Poseben prostor v tiskanem časopisu namenjajo tudi osmrtnicam in zahvalam.

na dlani

Ko zakupite oglasni prostor v tiskanem časopisu, dobite še brezplačno oglas na spletni strani Na dlani. To se zelo splača izkoristiti, saj danes vse več ljudi uporablja internet in imate veliko več možnosti, da ljudje vidijo vaš oglas. Sicer lahko oglaševanje na njihovi spletni strani kupite tudi posebej in je to odlična priložnost, da za vas izve ogromno ljudi, večina katerih živi v isti pokrajini, kar pomeni veliko potencialnih strank.

Na spletnem časopisu Na dlani najdete ogromno zanimivih člankov in informacij. Vsak dan objavijo več člankov iz različnih tem, tako da lahko vsak najde nekaj, kar je zanj zanimivo. Pri njih lahko izveste novice in zanimive stvari, ki se zgodijo ne le na Dolenjskem, ampak tudi večje novice iz cele Slovenije in tudi iz sveta. Na spletni strani Na dlani lahko najdete zanimive članke na temo zdravja, potovanj, kulinarike, avto-moto in druge. Izveste lahko tudi novice iz vremena in nekaj o trenutnem vremenu, tako da ste lahko vedno na tekočem in veste o vseh pomembnih dogajanjih.