Natančno lektoriranje in prevajanje besedil

Podjetje DigitPen se ukvarja z lektoriranjem, prevajanjem in z izdajo, prodajo elektronskih knjig. Spletna stran http://www.digitpen.com/ ponuja različne storitve, med drugimi se osredotočajo na elektronsko založništvo. V tem pogledu elektronska izdaja dopolnjuje tiskano in jo ne omejuje. Svet se digitalizira in spreminja zato so v podjetju vedno dovzetni za spremembe in novosti, ki olajšajo bivanje. Z elektronskimi knjigami korakajo v prihodnost skupaj z časom, hkrati pa ohranjajo svoj namen, ki je razvijanje kulture, informiranje in užitek ob branju. Pri tem so te elektronske knjige in ostala besedila avtorsko delo in posledično tudi avtorsko zaščitene.

prevajanje

Podjetje zagotavlja kvaliteto pri lekturah in prevodih, kajti opravljajo jih strokovnjaki na tovrstnem področju. Pomembna je natančnost in strokovnost lekture in prevodov, kajti le tako, bo lahko vaše besedilo zažarelo v polni luči. V podjetju DigitPen so zaposleni zgolj usposobljeni prevajalci in lektorji, ki se lahko pohvalijo z večletnimi izkušnjami. Svoje znanje sproti dopolnjujejo in se izobražujejo na posameznem področju ali jeziku. Nudijo hiter odziven čas, lekture in prevode namreč vrnejo v nekaj dneh, po dogovoru pa je možno tudi hitro lektoriranje, ki je opravljeno v 24-ih urah. Strankam vrnejo besedila v dogovorjenem roku, po navadi je to odvisno od količine in obsega besedila. Storitve opravijo po ugodnih cenah, vendar s tem obdržijo kvaliteto besedila. Študentom in rednim strankam nudijo dodatne popuste. Ob enem za lekturami in prevajanji stojijo prijazni in profesionalni ljudje, ki upoštevajo vaše želje. Besedila v angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, finskem, španskem, ruskem, srbskem, hrvaškem, slovaškem, poljskem, češkem in makedonskem jeziku prevajajo kvalitetno, strokovno in natančno. Pri tem so možne hitre lekture diplomskih, magistrskih, doktorskih nalog, časopisov, knjig, spletnih strani in ostalih besedil. Svojo profesionalnost kaže z ustreznimi dokazili in delovnimi izkušnjami.

Na spletni strani je možen nakup e-knjige, ki so razvrščene po kategorijah, glede na vsebino. Ko se odločite za nakup oziroma plačate knjigo, jo lahko prenesete na vaš osebni računalnik. Vsekakor je podjetje DigitPen, podjetje usposobljenih ljudi in raznovrstnih ponudb.