Online vedeževanje

Vas je že kdaj zanimalo, kaj vas čaka v bližnji ali pa mogoče, kaj vas čaka v daljni prihodnosti? Vas zanima, če boste uspešni na razgovoru za službo in boste le to tudi dobili? Ali pa mogoče ne veste, kako vam bo šlo na naslednjem izpitu? Seveda lahko vse to vidite v horoskopu, ampak mi vam predlagamo vedeževanje. Zakaj pa to? o pa zato, ker horoskop govori za vse ljudi skupaj, ki imajo določen horoskopski znak, vedeževanje pa napove prihodnost za določenega posameznika, katerega le ta tudi zanima.

vedeževanje

Poznamo več vrst vedeževanj. Na primer iz krogle, iz kart, iz run, iz dlani, iz ostankov kave v skodelici in tako naprej. Na zgoraj omenjeni spletni strani pa vam lahko vedežujejo kar preko spleta oziroma tudi preko telefona. Izbirate lahko med dvema vedeževalkama in to sta vedeževalka Leja in vedeževalka Sara.

Vedeževalka Leja uporablja vedeževanje s pomočjo ciganskih kart ali pa s pomočjo tarok kart, medtem ko pa vedeževalka Sara uporablja vedeževanje s pomočjo run in to nordijskih run. Prav tako se lahko pozanimate za numerološko napoved ali pa za ljubezensko ujemanje.

Vedeževalke ne bodo izdajale vaših osebnih podatkov niti vaših vprašanj komukoli drugemu. Vse ostane med vami, vedeževalko in kartami ali runami. Prav tako se ne delajo razlike med ljudmi različnih spolov, ras, verskih ali katerih koli drugih prepričanj.

Poleg vedeževanja lahko na njihovi spletni strani dobite tudi horoskop za določena nebesna znamenja.

Če ste se odločili za vedeževanje pri njih, jih lahko pokličete na njihovo mobilno telefonsko številko ali pa jim napišete elektronsko sporočilo preko njihovega el. poštnega naslova. Prav tako lahko všečkate in sledite njihov Facebook stran na socialnem omrežju Facebook.

Minuta klica vas bo stala 1,69 evra.