Plastična kirurgija

Plastična kirurgija doktorice medicine, speialistke plastične, estetske in rekonstrukcijske medicine Nine Suvorov obstaja že vse od leta 2004. Plastična kirurgija je, kot zagotovo že veste, veja medicine, specialist te smeri pa mora opraviti vrsto izpitov in pa seveda tudi obvezno specializacijo. Dolgo časa je delovala v Univerzitetnem kliničnem centru, kjer je bila njen dom plastična kirurgija, bolj natančno – njeno področje je bilo kirurgija preoblikovanja telesa po izgubi večjega števila kilogramov.

plastična kirurgija

Kot sami veste, se je od leta 2004 in vse do danes, plastična kirurgija zelo razvila, prav tako je v tem času nastalo veliko zasebnih ordinacij, ki ponujajo takšne storitve. Z večjo konkurenco, se je povečalo tudi oglaševanje takšnih storitev, prav tako pa so cene postale bolj dostopne za običajne ljudi. Plastična kirurgija je tako doživela razcvet, omenjena kirurginja pa je prav tako odprla zasebno prakso, kjer vam lahko pomaga pri vaših težavah z oblikovanjem telesa. Ker je seveda jasno, da gre za vedo, kjer se vedno znova pojavljajo nova odkritja, tehnike in načini dela, se kirurginja ves čas izobražuje o novih stvareh, saj lahko le na tak način pomaga svojim pacientom, da so kar se da zadovoljni s storitvijo, za katero so se odločili, da jo poiščejo v njeni praksi. Največ časa je pri svojih izobraževanjih posvetila posegom kot so brahioplastika, stegenski lifting, korekcija prsi, abdominoplastika in genitalna estetska kirurgija.
Seveda plastična kirurgija ni nekaj za kar bi se posameznik odločil iz danes na jutri, prav tako je pametno, da se pred takšno odločitvijo posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, kot tudi s specialistom kirurgom, ki bo zagotovo prisluhnil vašim željam in poskrbel, da boste zadovoljni s svojo končno odločitvijo, kot tudi z rezultatom morebitnega posega. Plastična kirurgija vam zagotovo lahko pomaga pri preoblikovanju telesa, seveda pa lahko pred tem za kakšno podrobnost poskrbite tudi sami.