Preverite ponudbo klim

Večina od nas si več ne predstavlja da bi imeli hišo ali stanovanje v kateri ne obstaja klima. Da je ponudba klimatskih naprav vse večja in obširnejša ni nič čudnega saj je povpraševanje zelo veliko. Preverite ponudbo kar sami in se odločite katera je za vas najprimernejša klima. 

Podjetje Ekolis d.o.o., vam nudijo zelo široko paleto naprav s katerimi klimatiziramo in ogrevamo prostore. Velik poudarek dajejo na na energetski in stroškovni učinkovitosti vašega gospodinjstva ali pa poslovnega prostora v katerem se zares veliko zadržujete. Da se zagotavlja prava klima v vašem prostoru vam ponujajo samo preverjene znamke katere odlika je visoka kakovost. Zavedajo se, da z energetsko učinkovito rešitev pomembno vplivajo na naše počutje ter večjo produktivnost na delovnem mestu. Poleg tega pa skrbijo za čistejše okolje.

klima

Klima naprave imajo tudi 5 letno garancijo, podjetje pa vam nudi tudi brezplačen ogled na terenu kjer vam svetujejo glede izbire ter ustrezne postavitve klimatskih naprav ter nenazadnje tudi njeno kasnejšo vgradnjo. Klima se lahko kupi že od nekje 450€ naprej, medtem ko dražje in tudi učinkovitejše naprave stanejo lahko tudi več kot 1500€.

Zaupanje in zadovoljstvo strank opravičujejo tako, da sledijo najnovejšim smernicam na področju energetike ter z preverjenimi blagovnimi znamkami. Tako dobite vse na enem mestu. Za njihovo ponudbo imajo na spletni strani tudi možnost da jih povprašate katera klima bi bila za velikost vašega prostora najboljša glede na ceno in njeno kvaliteto. Za kakršna koli vprašanja so tudi dosegljivi na telefonu. Imajo visoko usposobljeno ekipo tako na področju svetovanja pri nakupu kot tudi ko je treba klimo zmontirati in potem servisirati. Čas montaže je odvisen od zahtevnosti ter razdalje med zunanjo in notranjo enoto. Tako imenovana klasična montaža, kjer je oddaljenost od zunanje ter notranje enote do 5 metrov traja okoli 2 uri. Vsaka montaža pa je seveda drugačna tako da je tudi čas montaže različen.