Profesionalni catering Pipo

Pripravljate poslovni sestanek, svečano poroko ali pa enostavno rojstno dnevno zabavo za vašega družinskega člana ali pa mogoče tudi vas? Ne veste, če vam bo zneslo pripraviti vso hrano in jo med proslavo tudi postreči? Potem je catering Pipo prava rešitev oz. pravi odgovor za vas in vaše težave oziroma probleme.Oni vam bodo pripravili in postregli hrano, ki jo boste pri njih naročili, profesionalno in kakovostno. Vsa njihova hrana je higiensko varna, predvsem pa njihova ponudba ni precenjena, tako kot pri večini konkurentnih ponudnikih istih ali podobnih storitev. Njihove cene so relativno nizke in so primerne za vsakega posameznika in za vsak žep oziroma za vsako denarnico.

catering

Podjetje Pipo vam nudi profesionalno izveden kvaliteten in kakovosten catering po zelo nizkih cenah. Za vas hrano pripravijo, jo na praznovanju oziroma na prireditvi postrežejo, pred tem uredijo okolico, po catering pa vse lepo pospravijo, da bo okolica zgledala tako, kot je bila pred njihovim prihodom ali pa celo še bolje.

V catering spadajo razno razni narezki, kanapeji in vegeterijanska hrana. V svoji ponudbi pa imajo tudi razno razne mesne torte.

Prav tako razen catering, organizirajo tudi vsako letne novo letne zabave in v najem dajejo tudi svoje prostore tistim, ki le te potrebujejo za organizacijo razno raznih svečanih in uradnih dogodkov.

Vse to pa še ni vse. Podjetje Pipo se namreč ukvarja tudi s prodajo na drobno. Tako imajo v lasti samopostrežno trgovino pod istim imenom (Pipo), kamor lahko skočite po vsakodnevne nakupe.

Upamo, da smo vas prepričali da so njihove storitve kvalitetne in poceni, če pa vas še kaj zanima, jih lahko kontaktirate preko njihove mobilne ali pa stacionarne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.

Pa dober tek vam želimo!