Vedeževanje Sibila

Vedeževanje je danes nekaj, o čemer ima vsak svoje pozitivno ali pa precej negativno mnenje. Torej veliko je takšnih ljudi, ki v to verjamejo, so pa tudi takšni, ki so mnenja da je to sama prevara in da to nikakor ne more delovati. Če ste ena od oseb, ki v to verjame ali pa si samo želite videti vedeževanje na svoja ušesa, potem vam svetujemo vedeževanje Sibila. Vedeževanje Sibila izvaja Bernarda Felicijan, Sibila je torej znen vzdevek.

vedeževanje

Bernarda je medijsko zelo priznana prerokinja in tarotistka, po poklicu pa je maserka in refleksoterapevtka. S prerokovanjem in tarotistiko se ukvarja že kar 30 let, pravi da dela z nadangeli in boginjami. Torej vedeževalka, prerokinja in tarotistka Sibila bo z pomočjo svojih izkušenj, pogledala v vašo prihodnost preko večih različnih orodij. Torej omogoča vam vpogled v vašo prihodnost preko tarot kart, boginj in pa tudi nadangelov. Njen najljubše pa je brskanje po preteklosti. Sibila pa tudi pravi, da se vsako jutro sprehaja po različnih obgozdnih jasah, tam ima energijska bivališča in se tam povezuje z različnimi elementarnimi bitji, z boginjami, nadangeli, škrati ter vilami in si tako uresničuje vse svoje velike srčne želje.

Vedeževanje poteka s pomočjo angelskih kart, si so povezani s starodavnim keltskim križom z angeli. Sibila vedežuje preko snopa angelskih kart, te vsebujejo 78 sporočil angelov in nadangelov, ti angeli pa so resnični in močni, ti nas varujejo in nas vodijo v življenju naprej. Angeli na zemljo prinašajo mir, spodbujajo pa nas tudi k odločnemu delovanju. Torej angelske karte, ji omogočajo vpogled v prihodnost, to ji omogočajo angeli iz prastarih judovskih kabalističnih, katoliški, islamskih in krščanskih izročil, ostalih besedil in prepričanj. Torej v postopku vedeževanja, vam bodo nadangeli v sožitju z vašimi angeli varuhi. Ti vam bodo prinesli čudeže, ozdravitev in vodstvo v življenju. Čisto vsaka angelska karta iz snopa, prinese dodatna sporočila. Pa vi, verjamete v vedeževanje?