Zunanje ograje Žugič

Polepšajte okolico vašega doma z namestitvijo zunanje ograje, ki bo hkrati poskrbela tudi za varnost vaše lastnine. V podjetju Žugič bomo poskrbeli za izdelavo kakovostne ter vašim željam prilagojene zunanje, pa tudi notranje ograje, ki se bo krasno podala v vašo okolico. Ograje izdelujemo iz aluminija, inox-a ter kovanega železa – vsak material ima določene prednosti, ki jih je najbolje upoštevati pri izbiri posamezne ograje.

Kakšne so prednosti izbire ograje v našem podjetju? Zunanje ograje Žugič so raznolike ter prilagojene posamezniku. Izbirate lahko med različnimi oblikami ter številom prečk – vertikalnih ali horizontalnih. Ograje je mogoče kombinirati tudi z drugimi materiali, kot sta les ali pleksi steklo. Dolgo življenjsko dobo zunanje ograje v podjetju Žugič zagotovimo z izbiro odličnih materialov. Aluminij ter inox sta že sama po sebi odporna na vse vremenske ter temperaturne vplive in spremembe, kovano železo pa v ta namen dodatno antikorozijsko zaščitimo, vroče pocinkamo ter po želji obarvamo po RAL lestvici.

zunanje ograje

Kaj pa balkonske in stopniščne ograje? Kljub temu, da je zunanja varnostna ograja velikega pomena, še posebej če si želite nekoliko več zasebnosti, ali pa imate hišne ljubljenčke, ki lahko prosto tekajo po vaši posesti, ne pozabite tudi na vgradnjo varnostne balkonske ograje. Zunanje ograje na balkonih ter stopniščih bodo poskrbele za nujno varnost ter preprečile padec z višine.

Kdo bo poskrbel za montažo? Ograje Žugič nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. V podjetju bomo poskrbeli za svetovanje, izmero področja, izdelavo ter, seveda, hitro montažo izdelkov. Zaradi svoje nevsiljive oblike ter trdne zgradbe se bodo odlično podale v okolico in poskrbele za možnost vseživljenjske uporabe. Ograje ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja, razen občasnega čiščenja s krpo in vodo. Kot že rečeno, jih je mogoče prilagoditi željam posameznika. Tako si lahko priskrbite minimalistično ograjo, ki vam bo še vedno omogočala pogled v zunanjost, ali pa se popolnoma izognete radovednim pogledom z uporabo različnih neprosojnih polnil.