Tisk vizitk je pomembna naložba za doseganje poslovnih ciljev

Če imate svoje podjetje ali ponujate določene storitve kot so prevajanje, dizajn, lektoriranje ali osebno trenerstvo, boste brez vizitk vedno v zaostanku za konkurenco. Zato je najbolje, da tisk vizitk naročite že zdaj na magmamedia.si/tisk-vizitk/ in jih dobite že v 24 urah.

Vizitke so vaša najmočnejša in najcenejša reklama, ki vaše potencialne stranke seznanijo z dejavnostjo vašega podjetja. Zato na poslovne sestanke vedno imejte nekaj deset vizitk, saj je treba vsako priložnost izkoristiti v svojo korist. Če naletite na osebo, ki se zanima za vaše storitve, je ročno zapisovanje e-maila in naslova spletne strani zoprno in zahteva preveč časa. To pa zlasti velja kadar se nam mudi in nimamo časa čakati, da nekdo na roke zapisuje naše kontaktne podatke. Naša potencialna stranka, ki se zanima za naše storitve lahko med vpisovanjem naših kontaktnih podatkov zgreši kakšno črko in tako ostanemo brez stranke. Zato je tisk vizitk naložba, ki se vam bo zagotovo izplačala.

tisk vizitk

Seveda, tisk vizit ni nujen samo zaradi tega. Če nimate vizitk, to pove stranki, da vaše podjetje oziroma storitve niso tako prepoznavne in kakovostne. Lepo izdelane vizitke govorijo ljudem, da ste vi resno podjetje, ki ima najbrž veliko zadovoljnih strank. Zato je zelo pomembno, da bo tisk vizitk opravljen po vaših željah. Če nimate veliko izkušenj glede dizajna, se lahko posvetujete s podjetjem v katerem se bo izvedel tisk vizitk. Zato je smiselno, da so vizitke izdelane v enaki barvi kot je logotip vašega podjetja. Lahko se odločite tudi za tisk vizitk v beli, svetlo rjavi ali sivi barvi in tako zagotovo ne boste naredili napake.

Če želite, da so vaše vizitke bolj odporne in lepše za videti, so plastificirane vizitke dosti boljše kot papirne. V tem primeru je tisk vizitk nekoliko dražji. Na vsaki vizitki je poleg logotipa pomembno, da se nevede področje s katerim se ukvarjate, vaše ime in priimek, e-mail, naslov spletne strani, če jo imate in vaša telefonska številka. Skrbno načrtovan tisk vizitk vam bo zagotovo pomagal izboljšati vaše možnosti pri doseganju poslovnih ciljev.