Izdelava logotipa

Na spletni strani http://www.mojatelje.si/graficno-oblikovanje/izdelava-logotipa/ vam izdelajo kakovosten logotip, ki postane zaščitni znak vašega podjetja. Izdelava logotipa je zelo pomembna zadeva saj si po kvalitetnem logotipu ljudje zelo dobro zapomnijo podjetje oziroma storitve. Je glavni element celostne grafične podobe, saj se pojavlja praktično povsod. Najdemo ga na poslovnih tiskovinah kot so vizitke, dopisi, računih ter poslovnih mapah. Prisoten je tudi na plakatih, stavbah, v oglaševanju, plakatih in publicističnih vsebinah.

izdelava logotipa

Izdelava logotipa je torej zelo pomemben del naše dejavnosti. Z njim predstavljamo kdo smo in kaj predstavljamo. Dober logotip je prepoznavni znak podjetja, ki pritegne pogled in se nam že takoj vtisne v spomin.

Izdelava logotipa mora biti taka, da so linije čiste, da je brez drobnih dodatkov, saj mora biti primerno izdelan za široko uporabo v grafični podobi podjetja. Dober logotip mora biti enostaven, pregleden ter lahko berljiv. Z unikatno izdelavo logotipa se ločite od konkurence in ustvarite dober vtis na kupca oziroma odjemalca vaših storitev. Oblikovalec mora prisluhniti vašim željam ter da je izdelava logotipa taka,da bo povečala vašo prepoznavnost, da bo navdušila stranke in pa v končni fazi tudi vas.

Kako poteka izdelava logotipa?

V podjetju Moj Atelje so oblikovalci kreativni, so skladni z naročnikovimi željami, zelo se trudijo da so končni izdelki kvalitetni, ter se držijo dogovorjenega roka. Najprej jim pošljete povpraševanje in vam na podlagi vaših želja in podatkov predstavijo več idejnih predlogov. Ko izberete svojega najljubšega vam ga izpopolnijo. Pri tem upoštevajo glavne karakteristike logotipa: enostavnost, prepričljivost, kreativnost. Seveda vam izdelajo logotip v vseh potrebnih formatih, ki jih želite imeti za vašo uporabo. Na koncu vam oblikujejo celotno grafično podobo vašega podjetja, torej vam oblikujejo logotip za uporabo na vizitkah, računih, dopisih,avto nalepk, žigih in tako naprej. Izdelava logotipa naj bo premišljena, ker včasih manj informacij pove veliko več. Bodite pozorni na enostavnost, preglednost in kreativnost.