Kakovostna lesena okna tudi po naročilu

Potrebujete nova okna za vašo hišo? Želite nadomestiti stara okna? Na spletni strani http://www.gasper.si/lesena-okna-prima lahko najdete kvalitetna lesena okna, ki vam jih podjetje Gašper lahko izdela tudi po naročilu. Njihova okna so iz kakovostnega lesa, zvočno in toplotno izolirana in dobro zaščitena z barvo. Njihova okna bodo vašo hišo krasila veliko let.

Okna so zelo pomemben del vsake stavbe in ustvarjajo dom. Da pa naša hiša zgleda čim lepša pa ji odličen naraven pridih dajo lesena okna. Tovrstna okna so na pogled zelo lepa in izpopolnijo videz vsake stavbe. Ker pa okna ne želimo pogosto menjati, pa morajo biti kakovostno izdelana in trpežna. Pri lesenih oknih je ključnega pomena, da je les dobro zaščiten, da je odporen pred zunanjimi vplivi in obrabo. V podjetju Gašper izdelujejo lesena okna iz večih vrst lesa, kot so smreka, macesen, hrast in večih bolj eksotičnih vrst lesa. Les zaščitijo ekološko in sicer po barvni karti, ki jo imajo. Njihova okna so zelo kakovostna in trpežna, ker so leseni okvirji večslojno zlepljeni, vogalni spoji so zelo stabilni, imajo dodatno zaščito V spojev, so toplotno in zvočno izolirana ter imajo zaobljene detajle kril in podbojev.

lesena okna

Ker je les material, ki ga je možno različno oblikovati, vam podjetje nudi tudi izdelavo lesenih oken po naročilu. Izbirate lahko med različnimi barvami premazov, ki se prilegajo k vsaki fasadi. Lesena okna so izdelana s pomočjo sodobne tehnologije obdelave, pri sami izdelavi pa se začne tudi že postopek za zaščito lesa. Okna so premazana z ekološkimi premazi, ki ne škodujejo okolju in ustrezajo nizkoenergijskim standardom. Ker pri izdelavi uporabljajo tehnologijo pa vam lahko ustrežejo tudi pri izdelavi raznih nenavadnih oblik, ki si jih želite za svoja lesena okna, vsako nastalo okno pa bo bilo unikat. Pri izdelavi je možna tudi 4-kratna zaščita lesa, zagotovljena pa je 10 letna garancija. V okna pa je možno vgraditi različna stekla, ki so lahko debela do 30 mm, omogočajo pa toplotno in zvočno izolaciijo.

Lesena okna podjetja Gašper so prava izbira za vse, ki želite vašo hišo olepšati z lepimi, kakovostnimi, trpežnimi in varčnimi okni.