Nosečnost je nekaj najlepšega

Nosečnost je stanje, ki si ga želi vsaki par. Je najlepša novica, ki jo lahko prejmete. Tako veste, da boste postali družina. Najlepše je pa še potem, ko ste v blaženem stanju in greste na prvi ultrazvočni pregled in plod tudi vidite. Vseh 9 mesecev je najlepše obdobje tako za žensko, kot tudi za njenega partnerja. Seveda najlepše je pa potem rojstvo, ko lahko otroka primete tudi v roke.

Ko je par res že dolgo skupaj, začne tudi razmišljati o svoji družini oziroma o otrocih. Najlepše je seveda ko test za nosečnost pokaže pozitiven rezultat. Tukaj je potem veliko ljudi, ki bo veselo za vas. Ali bodo postali stari starši, strici, tete, očetje in še marsikaj. 9 mesecev je tudi lahko dolgo obdobje, ko težko pričakujete kdaj boste pa svojega otroka lahko tudi prijeli v roke in se ga dotaknili. Je pa tako, da so pa najlepši časi nosečnosti ko vam začne rasti trebuh in, ko začutite prve otroške brce. Prav tako je vznemerljivo tudi nakupovanje otroške opreme in oblačilc. Vsi so tudi nestrpni, da pa izvejo sploh otroka. In pa za mirno nosečnost pojdite tudi na nuhalno svetlino, kjer se boste prepričali, da je z otrokom vse v redu in, da se razvija normalno in brez težav.

Celotna nosečnost je najlepše kar se lahko komu zgodi. Nekatere ženske imajo prvo tromesečje tudi težave s jutranjimi slabostmi, ampak vse to bo potem pozabljeno. Prav tako si lahko izberete naravni porod ali pa porod s pomočjo carskega reza. Kakorkoli že naravni porod rodi je še vedno najpogostejša oblika poroda. Prav tako so vse bolečine pozabljene, ko dobite otroka tudi v roke. Marsikatera ženska bi vso nosečnost ponovila še velikokrat. Res pa je, da so tudi ženske, ki pa pač nočejo zanositi. Ampak to je odločitev vsake posameznice in vsakega para ali si otroke želi ali ne.