Odlični prenosniki

Ker v današnjih časih brez tehnologije skoraj da ne gre, je dobro če imamo doma kakšen računalnik. Za domačo uporabo so prenosniki odlični saj delujejo dovolj hitro, so ugodni in lahko jih nosimo po hiši, jih uzamemo na dopust in podobno. Če pogosto delamo od doma so prenosniki tudi odlični kot službeni računalnik saj imamo tako vse datoteke in programe na njem, doma ga le odpremo, prižgemo in začnemo z delom. Na linku je odlična ponudba prenosnikov, nekateri so novi, nekateri rabljeni ali pa so refurblished (tovarniško obnovljeni in imajo novo garancijo).

Prenosniki so primerni za vse vrste opravil, ampak morajo biti dovolj močni. Pri izbiri prenosnika moramo premisliti kaj nam je bolj pomembno transport ali hitrost in moč prenosnika, če ste se odločili za transport poglejte manjše in lažje računalnike ki pa so pogosto malo počasnejši od tistih večjih in težjih. Če pa ste se odločili za hitrost in moč pa si poglejte specifikacije kot so matična plošča, RAM pomnilnik, trdi disk, procesor in tako naprej. Če se ne spoznate na opremo pa predlagam da povprašate strokovnjaka, ki vam bo zelo hitro in dobro obrazloživ kaj je boljše.

prenosniki

Prenosniki so odlični ker za njih ne potrebujemo več vhodnih/izhodnih naprav kot pri namiznem računalniku (tipkovnica, miška, ekran, slušalke/zvočniki…), saj ima vse že vgrajeno. Seveda pa če vam miška, tipkovnica ali zvočniki niso všeč lahko priklopite drugo napravo z USB ali AUX priključkom.

Prenosniki so odlični za tiste ki si želijo hišni ali službeni računalnik ki bi ga lahko vzeli s seboj kamor koli bi si želeli. Če si ga vi tudi želite si poglejte ponudbo na zgornji povezavi, ponudba je zelo velika zato boste gotovo našli prenosnik za svoje potrebe. Za pomoč pa vprašajte poznavalca ali strokovnjaka.