Piling za nego obraza

Piling za obraz je vsekakor osnova za lepo in zdravo kožo ter zdrav in mladosten videz. Piling za obraz je namreč izraz za uporabo kozmetike, ki hitro, učinkovito, predvsem pa nežno odstrani odmrle kožne celice iz vašega obraza. Poleg čiščenja kože pa piling poskrbi še za to, da se koža posvetli in da postane bistra. Naravni piling za obraz je vsekakor blagoslov za vašo kžo, saj bodo naravne sestavine delovale na kožo antistresno in vsi znaki staranja se bodo bistveno upočasnili.

Sama beseda piling je tujka, ki v dobesednem prevodu pomeni lupljenje. Pri uporabi pilinga boste torej odlupili odmrlo kožo in nečistoče iz vašega obraza in tako zopet zasijali v vsej svoji lepoti. Naša koža se po celotnem telesu vsakodnevno obnavlja. Na zgornjem sloju se nabere plast odmrle kože, katero pa je dobro odstraniti, da lahko nova povrhnjica diha in opravlja svojo nalogo. Če ne uporabljate piling za obraz, je celoten proces otežen in vaš izgled ni najboljši. S konstatno uporabo pilinga boste izgledali mlajše, saj bo vaša koža vsak dan obnovljena in nahranjena.

piling za obraz

Brez pilinga se zamašijo pore, nova plast kože se ne more obnavljati in sprejemati hranilnih snovi iz kozmetičnih pripravkov, katere uporabljati za lepši izgled kože na obrazu. Naravni piling za obraz si lahko izbete v različnih varijantah, izbira pa je čisto vaša. Prvi piling za obraz vsebuje v kremi trsni sladkor, ki ob krožnem gibanju odstranjuje odmrle celice. Drugi piling za obraz je necimski, saj ne deluje mehansko, kot prvi. Kremo si nanesete na obraz in pustite, da encimi naredijo svoje. V bistvu si naredite masko, ki jo kasneje odstranite in vaša koža bo bila obnovljena in bo spet sijala.

Tretji način pa je kombinacija obeh naštetih. Najprej si nanesete masko, ki pa jo kasneje s krožnimi gibi odstranite. Maska bo najprej delovala encimno, z odstranjevanjem boste pobrali pa še zadnje odmrle celice.