Rolete nad katerimi boste navdušeni

Rolete ne poskribijo le za boljši izgled našega stanovanjskega objekta. Poskrbijo, tudi za ohranjanje tremperature v prostorih, torej so nekakšna toplotna izolacija. Poznamo dve različni montaži oz. izgleda rulet. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, odvisna pa sta tudi od samega objekta, saj lahko ene montiramo le ob sami gradnji, druge pa tudi po tem, ko je celotna hiša že postavljena. Rolete so odlična ideja, ko se želite skriti pred zunanjim svetom, ali se samo skriti pred sončnimi žarki. Pestro ponudbo najrazličnejših rolet boste našli na naslednji povezavi: http://www.rolete-senca.si.

Na spletni strani roletarstvo Senca lahko izbirate med najrazličnejšimi izdelki za vaša okna. Njihova ponudba vključuje tudi rolete. Izbirate lahko med dvema vrstama rolet. Prve se imenujejo nadometne druge pa podometne. Že iz samega imena lahko razberemo, da so prve montirane tako, da se jih vidi, druge pa so skrite pod fasado oz v samo steno.

rolete

Za izbiro nadometnih rolet se odločajo predvsem stranke, ki že imajo zgrajeno hišo in želijo le zamenjati stare in poškodovane. Montaža teh je zelo enostavna in hitra. Ob tem pa ni straha, da bi poškodovali fasado ali sam objekt. Kar pri drugi vrsti tistih, ki se namontirajo pod fasado, to ni mogoče, saj se pri sami montaži poškoduje velik del fasade. Za to vrsto rolet se odločajo predvsem stranke, ki si na novo gradijo hišo, saj je potrebno samo ohišje vgraditi nad oz. pred samo okno, tako, da samo ohišje sploh ni vidno.

Upravljanje z roletami je zelo preprosto. Ob nakupu se odločite ali želite upravljati svoje rolete s samonavijalcem, ročico oz. električno. V zadnjem času se največ kupcev odloči za električno upravljanje, saj je to zelo enostavno, nudi pa največ udobja in elegance.

Trgovci ponujajo rolete iz različnih materiaov in v različnih barvah. Materialov iz katerih je narejena sama roleta je ogromno, zato je tudi izbor najprimernejših rolet ogromen. Kupci ob izbiri vedno pazijo, da se bodo te kar najbolje ujemale s samim videzom hiše. S pravo izbiro rolet lahko dosežemo zelo prijeten in moderen videz našega stanovanjskega objekta, obenem pa bomo poskrbeli tudi za privrčevanje energije, saj delujejo rolete tudi kot izolacija.