Si morda želite unikatni nakit?

Unikatni nakit je modni dodatek, ki je nepogrešljiv predvsem pri ženskah, saj si vsaka želi med množico izstopati. Gospa Mihaela Kežman je pravi naslov, če si zares zaželite unikatnega nakita. Izdelava unikatnega nakita je za njo ”mala malica” saj njena ustvarjalna roka ustvari unikatni nakit z največjo mero ljubezni ter pozornosti. Za vsak kos izdelka se posebej potrudi ker tudi vsakemu izdelku doda sporočilo o nas samih.

Mihaelo Kežman je vodila velika želja po ustvarjanju in ker ji njene ustvarjalne roke niso dale miru je sledilo veliko učenja in veliko napak ter preizkušanja. S tem je bilo tudi veliko napak ter veliko novih in novih ponovitev. Pa vendar so to dragocene izkušnje, katere je pridobivala skozi leta. Tisti, ki so bili njeni mentorji in so jo največ naučili so že večkrat predstavili svoj unikatni nakit. Med njimi so celo nekateri svetovno priznani kot so: Donna Kato, Klavdija Kurent, Eva Haškova, Daniel Toress in mnogi drugi. Tudi s Sabino Remar se je križala njena ustvarjalno pot. Z njo so takoj začele izdelovati unikatni nakit, njuno sodelovanje pa je kaj kmalu obrodilo sadove, saj so kmalu nastale prvi dve kolekciji unikatnega nakita. Idej imata še ogromno in zato lahko od njiju pričakujemo samo vrhunski unikatni nakit.

unikatni nakit

Oglejte si njuno kolekcijo SunRay ter kolekcijo SRebrna. V svoj unikatni nakit vneseta veliko različnih barv in raznovrstnih vzorcev. Gospa Mihaela Kežman pri ustvarjanju najraje dela po svojem navdihu in neprestano preizkuša kako bi ta unikatni nakit še bolj poudaril žensko. Vedno znova išče nove možnosti kako poudariti nežnost, barvitost in edinstvenost.

Kadar si želimo popestriti svoj videz ne glede na to kam se odpravljamo je unikatni nakit super izbira. Ker ljudje ne maramo biti kot ostali, si zato izberemo nekaj drugačnega, posebnega. Ker je unikatni nakit ročno izdelan je okolju popolnoma prijazen.