Vrhunske nemške kuhinje Schuller

Iščete vrhunsko kuhinjo z inovativnim dizajnom, ki bo funkcionalna in vam služila vsak dan in si jo boste lahko prilagodili po željah in potrebah?  Iščete kuhinjo in gledate reklame, pa so vedno ene in iste v reklamah? Ne vidite nobenih razlik ali pa zanimivosti pri kuhinjah v reklami?

Kuhinje Schuller so potem prave za vas! Kuhinjo so nemškega porekla, vrhunske izdelave in v salonu Varia lahko najdete bogat izbor različnih modelov kuhinj in materialov, pa tudi barv in vse so po meri.

kuhinje Schuller

Kako poteka izbira kuhinje Schuller? Najprej si temeljito oglejte prostor v katerega želite postaviti kuhinjo, in si zamislite kam bi vse postavili. Lahko si narišete majhno skico, če pa imate novogradnjo in imate na voljo spreminjanje vodovodne in električne napeljave, potem pa imate neomejene možnosti, kam bi kuhinjo postavili. Seveda lahko pokličete salon  Varia, kjer vam bodo strokovnjaki pomagali in svetovali pri postavitvi kuhinje v prostor.

Zakaj bi izbrali kuhinje Schuller? Na voljo imate bogato izbiro barv, kjer imate kreativno svobodo. Zato je priporočena uporaba barv za kuhinje Schuller 60-30-10. V tem principu je 60% osnovne, umirjene barve, 30% sekundarne barve kjer lahko naredite nasprotje primarni barvi ali pa razbijete rob primarne barve, zadnjih 10% pa uporabite kot katerokoli barvo, saj ima namen poživiti kuhinjo.

Včasih je bilo težko izbrati pravo kombinacijo pripomočkov za v kuhinjo, saj jih je bilo le nekaj na voljo, te pa niso zapolnile vseh kotičkov kuhinje. Kuhinje Schuller vam ponujajo izbiro katerihkoli pripomočkov in naprav pri kombiniranju.

Izberite zase in za svojo družino najboljše kar lahko, naj bo kuhinja primerna za leta naprej. Če še niste čisto prepričani, obiščite zgornjo povezavo in se posvetujte s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izdelavi primerne kuhinje za vas in vašo družino. Naj bo užitek preživljanje časa v kuhinji.