Frizure 2022 – za vsak okus se najde nekaj

Frizura močno naredi individualni stil, zato je pravilna izbira še tako bolj pomembna. Medtem, ko se nekateri ne ozirajo na modne trende, pa se drugi močno opirajo na modne pričeske, ki so v določenem obdobju popularne. Modne frizure 2022 tako, kot prejšnja leta prihajajo v različnih dolžinah in oblikah, tako da lahko prav vsak najde takšno, ki bo pasala k njegovi obliki obraza in osebnemu stilu.

frizure 2022

Frizure 2022 za kratke lase

Kratki lasje spadajo med najbolj zahtevne stile. Ker se hitro pozna že centimeter, jih je treba pogosto striči in vsako jutro oblikovati. Vseeno pa so popularne kratke frizure stila pixie, ki je bil moderen že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Prav tako pa so spet moderni zelo kratki paži, ki segajo zgolj do ličnic.

Frizure 2022 za srednje dolge lase

Paži vseh dolžin in oblik ostajajo še vedno zelo moderna in priljubljena izbira za ženske frizure. Lahko paž sega le do brade ali pa vse do ključnice. Letos je popularen paž, ki ima veliko slojev in ima občutek skuštranosti. Lase v pažu lahko navijete ali pa jih zlikate, vsekakor pa je priljubljen način nošenja paža tudi naravno posušeni lasje. Največja prednost pažev je to, da se lase enostavno tudi spne, kar je v vročih dnevih še kako priročno.

Močno priljubljeni so letos tudi frufruji. Frufru se lahko nosi na tisoč in en način. Med bolj popularnimi je raven frufru. Če pa ta ni za vas, pa so ostale vrste frufrujev, prav tako dobra sprememba, namesto daljših sprednjih las.

Frizure 2022 za dolge lase

Pri dolgih laseh imate največjo možnost eksperimentirati. Zelo priljubljeno je striženje na stopnice, po slojih. Na tak način boste kljub dolgim lasem ugotovili, da imajo vaši lasje veliko volumna in se zaradi teže ne poležijo. V resnici z dolgimi lasmi ne morete zgrešiti.