Mini stretch folija za uporabo v gospodinjstvu in v podjetjih

Mini stretch folija je stretch folija v manjši obliki za zavijanje majhnih paketov, hrane in škatel ali česar koli drugega v gospodinjstvu, pisarni in pakirnici. Običajno je mini stretch folija na napravi za ročno zavijanje, kamor se natakne tulec s folijo. Manjših folij je več vrst in debelin, lahko nabavite tudi nano folijo, ki je najtanjša, najcenejša in najmanj obremenjuje okolje, saj je narejena z drugačno tehnologijo in je lahko enako učinkovita kot debelejše in dražje običajne raztegljive folije.

mini stretch folija
Mini stretch folija je običajno prostorna, da se skozi njo vidi. Vsekakor pa lahko dobite tudi folijo, skozi katero se ne vidi. Lahko je tudi različno obarvana ali pa potiskana z vašim logotipom in napisi ter sporočili. S proizvajalcem se dogovorite, kaj je tisto, kar potrebujete in za kakšen namen. Če imate stranke, katerim pošiljate pakete, potem je dobro, da imate personalizirane folije, da se takoj vidi, kdo pošilja paket. Tako si boste uredili reklamo in mini stretch folija vam pri tem lahko pomaga.
Folij je veliko na razpolago, srednjih in velikih formatov, ki so lahko standardne velikosti ali pa se prilagodijo vašim potrebam za ročno ali strojno zavijanje paketov in palet.
Vsaka folija kot mini stretch folija je namenjena temu, da zaščiti predmete pred praskami, vlago in prahom, hkrati pa drži skupaj škatlo ali paleto. To nalogo ima tudi mala folija, ki je še posebej uporabna v gospodinjstvu in jo lahko naročite preko spletnega obrazca oziroma spletne trgovine. Če boste imeli posebno folijo za sebe, potem je dobro, da jo naročite malo prej, da jo lahko naredijo pravočasno za vaše potrebe, vse ostale standardne pa dobite lahko takoj.
Splača se posvetovati se s strokovnjaki v podjetju, ki je proizvajalec teh folij, saj vam lahko svetujejo, katere folije so za vaše potrebe prave in najboljše, da ne kupujete predragih in preveč debelih, zato boste prihranili tudi pri stroških. Pokličite takoj in se pozanimajte, kaj vse lahko naredijo in vam ponudijo, predvsem, če ste podjetje, ki pošilja in pakira ali ima skladišče, si lahko močno optimizirate zavijanje in si ga tudi pocenite. Hkrati boste dobili zelo zanesljivega domačega dobavitelja, ki vam bo vedno ustregel, ko boste to potrebovali.