Hipnoza vam pomaga dosegati boljše rezultate na vseh področjih

Veste kaj je hipnoza in kako vam lahko pomaga? Nekateri jo zagotovo zelo dobro poznate, verjetno pa vas je tudi kar nekaj, ki se z njo še niste srečali v živo in bi radi izvedeli kaj več o njej. Če je tako, potem obiščite https://www.mastermindakademija.com/samohipnoza-hipnoza/, kjer boste izvedeli vse o hipnozi in morda vas pritegne, da se tudi sami bolj izučite v tem.
Ko govorimo o hipnozi, govorimo o tem, kako programirati svoj um. V bistvu je to način ko

munikacije, ki ga uporabljate že v vsakdanjem življenju – vsak izrečen, slišan ali prebran stavek je (samo)hipnoza. Če imate slabe misli, ste se samohipnotizirali za slabe rezultate, če pa ste pozitivnih misli, ste se sprogramirali za dobre rezultate. Ves čas ste obdani z nekimi namigi, sugestijami, ki programirajo vaš um. Nekaterih se zavedate, drugih ne, a dejstvo je, da vse vplivajo na nas in vaše življenje. Ko bolje spoznate namen hipnoze in njene učinke, boste bolj pozorni na te sugestije in si boste lažje odgovorili na vprašanja, kot so, zakaj ne dosežem nečesa, kar si želim, v čem je težava in podobno. Hipnoza vam lahko pomaga, da sebi ali drugim pomagate spremeniti življenje na bolje, da boste dosegali cilje, ki ste si jih zastavili.

hipnoza
Tako hipnoza kot samohipnoza sta del NLP tehnik in se danes uspešno uporabljata na različnih področij družbe – v družini, medicini, športu … Če sta nekdaj veljali kot nepomembni in morda celo izmišljeni, neresnični tehniki, sta danes vse bolj sprejeti kot orodje za terapijo in učenje, seveda pa je potrebno imeti za to kar nekaj znanja, ki ga lahko pridobite na tečajih hipnoze.

Delavnice za hipnozo so narejene na praktičen način, kar pomeni, da v sklopu delavnice spoznate kako lahko hipnoza deluje na vas, kako jo prakticirati in podobno. na voljo sta dve delavnici hipnoze. Prva se imenuje Praktik hipnoze, kjer se spoznate s hipnozo in njenimi učinki, druga pa je nadaljevanje te delavnice in se imenuje Mojster praktik hipnoze.