Izberite profesionalni hosting spletnih strani

Hosting spletnih strani ali SSD spletno gostovanje je učinkovita rešitev, če ima vaša spletna stran visoke zahteve, potrebuje hitre odgovore in naključno odčitavanje najrazličnejših podatkov. Povedano po domače, če želite vzpostaviti spletno stran, ki bo visoko obiskana, boste potrebovali zanesljivo gostovanje. Pri spletnem gostovanju gre za nekakšen najem prostora na spletnem strežniku. Trenutno najboljša izbira na trgu za doseganje najboljših rezultatov je brez dvoma SSD hosting spletnih strani. Gre namreč za do kar 300% hitrejšo storitev v primerjavi s klasičnimi shared hosting paketi. Paketi, ki omogočajo hosting spletnih strani vsebujejo najrazličnejše dodatke in opcije. Pri ponudniku Studio4web lahko izbirate med kar sedmimi različnimi opcijami, glede na vaše potrebe ali potrebe vaših strank.

hosting spletnih strani

Izberite SSD hosting web hosting paket po vaši meri

Izbira SSD paketa, ki omogoča hosting spletnih strani je odvisna od individualnih potreb vsakega uporabnika. Tehnologi so zato razvili različne pakete spletnega gostovanja, ki se med seboj razlikujejo glede na ceno, prostor na disku, mesečni prenos podatkov, število spletnih strani, ki jih lahko z njimi gostujete in število parkiranih domen. Nakup ustreznega SSD paketa je nujen, saj brez najema prostora na strežniku vaša spletna stran na svetovnem spletu ne bo vidna.

Reseller web hosting je paket, ki je primeren za uporabnike, ki želijo ustvariti lastne hosting pakete in jih prodajati naprej svojim strankam. Stranka pri ponudniku zakupi reseller paket, nato pa z njim počne kar želi – sama določa prostor, prenos in ceno. Te pakete pa nadalje prodaja pod svojim lastnim imenom. Virtual private server (VPS) je odlična rešitev za privatne ali poslovne uporabnike, ki se srečujejo z vedno večjim obiskom lastne spletne stran. Ponuja točno določeno količino CPU in RAM prostora, zato se različni VPS različice med seboj ne križajo in izpodbijajo. Dedicated server pa je fizični server, s katerim razpolaga zgolj en uporabnik. Za razliko od VPS lahko koristi čisto vse CPU in RAM vire hardvera. Gre za idealno izbiro naprednih uporabnikov, ki se srečujejo z obsežnim vsakodnevnim obiskom na spletni strani.