Zobne luske za perfekten nasmeh

Mislim, da si je že zagotovo marsikdo želel belih zob, kot jih imajo igralci v filmih. No to je pa tudi mogoče, saj to omogočajo zobne luske. Le te vam bo naredil vaš zobozdravnik in na koncu boste imeli takšen nasmeh, o kakršnem ste vedno le sanjali. Več o zobnih luskah pa v nadaljevanju.

zobne luske

Zobne luske so v bistvu tanka plast porcelana. Ampak naj vas pomirim, da pa izgledajo popolnoma naravno in tako ne bo nihče vedel, da ste si dali delati te luske na zobe. Večina se odloči, da si jih bo dala delati, ker nimajo prelepih belih zob, ampak rumene. S temi rumenimi zobmi se pa ne počutijo nič samozavestne in zato gredo po zobne luske. Niso pa samo za beli nasmeh, ampak tudi da vsaj malo izravnajo zobovje, oziroma po delanju zobnih lusk izgledajo zobje ravno.  Tudi, če imate okrušen kakšen zob, bodo te luske to odpravile in nihče ne bo vedel. Se pa luske namestijo zelo hitro, če vas to skrbi, da bi trajalo oziroma da je dolgotrajen postopek. Najprej obiščete vašega zobozdravnika, da vidi stanje in se vse posvetujete. Potem pri drugem pregledu pa je na vrsti, da vam zobne luske tudi namestijo oziroma, da vam jih naredijo.

Beli nasmeh oziroma perfekten nasmeh je želja marsikoga. Vsak si želi popolnih zob in, če tega nimate se v večini tudi sramujete vaših zob. Skrivate pa tudi svoj nasmeh.  Ampak vse to bodo popravile zobne luske, ki jih lahko daste delat pri vašem zobozdravniku oziroma v vsaki zobozdravstveni ambulanti. Ena izmed boljših ambulant, kjer tudi delajo luske pa je LuxDental. Le obiščite to ambulanto in se prepričajte sami o njihovih kvalitetnih zobozdravstvenih storitvah.

Ko boste enkrat imeli luske, boste zagotovo zadovoljni in vašega nasmeha ne boste več skrivali. Prepričajte se sami.